NÁKUPNÍ KOŠÍK


Výběr interaktivní tabule 


Využití a výběr interaktivní tabule


Interaktivní tabule se již staly nedílnou součástí moderního pojetí školní výuky, přednášek i firemních školení či prezentací. Je prokázáno, že interaktivní tabule zvýšuje pozornost posluchačů a kladně ovlivňuje množství vstřebaných informací. V záplavě různých produktů, které jsou nyní na trhu je těžké se orientovat. Rádi bychom Vám proto výběr interaktivní tabule usnadnili a představili Vám řešení, které plně uspokojí nároky i těch nejnáročnějších.

Snímač, interaktivní pero, software
Intaraktivní tabule Consulta eBeam Projection je moderní mobilní řešení interaktivní tabule. "Srdce" interaktivní tabule eBeam Projection je interaktivní pero, snímač a software. eBeam Projection pak rychle vytvoří interaktivní tabuli ze standardní školní či prezentační tabule nebo jiné pevné bílé plochy. Spolupracuje s libovolným dataprojektorem a notebookem či klasickým PC. Interaktivní tabuli tedy tvoří eBeam Projection, bílá pevná plocha (nejčastěji prezentační tabule) a dataprojektor.


eBeam Projection má několik režimů pro různé využitíPrincip propojení

Umožňuje např. kompletní ovládání Vašeho počítače přímo od interaktivní tabule prostřednictvím elektronického pera bez nutnosti použití myši nebo klávesnice.
Lze provádět popisy plochy počítače, které eBeam software zaznamenává, takže vše co napíšte je bezpečně uloženo v počítači. Poznámky můžete libovolně ukládat jako jednotlivé listy prezentace a po ukončení přednášky je např. předat účastníkům v elektronické podobě, vytisknout nebo využít při další podobné akci.


Interní aplikační software je velice jednoduchý a přehledný, plně lokalizovaný do českého jazyka. Má celou řadu užitečných funkcí pro rychlou přípravu materiálů a jejich následnou prezentaci. Multifunkční nástrojová lišta nabízí v pravý čas odpovídající nástroje pro popisování nebo úpravu plochy počítače. Mimo standardní pera a zvýrazňovače jsou k dispozici základní geometrické tvary, šipky, výběr libovolných barev systému, virtuální guma a další. Software interaktivní tabule eBeam je kompatibilní s PowerPointovými prezentacemi, lze tedy použít již hotové prezentace a před nebo přímo během přednášky je různě upravovat a změny libovolně ukládat. Lze však importovat i mnoho jiných typů souboru - PDF Acrobat, Word, Excel a další.


Přínos pro školy a školící centra

Interaktivní tabule Consulta eBeam Projection je prezentační systém pro zatraktivnění školní výuky, kdy lze plně využít možnosti ovládání počítače ve spojení s popisem plochy pro zvýraznění nebo vysvětlení výukové látky. Stejně snadno lze připravit výuku libovolných předmětů od biologie, zeměpisu až po  matematiku či fyziku. Díky velkému rozmachu interaktivních tabulí již lze zdarma stahovat či sdílet hotové výukové prezentace. Rovněž v prodeji je mnoho výukových softwarů, které jsou s tímto řešením plně kompatibilní.
Vyučující může jednoduše a rychle proměnit plochu tabule na mapu Evropy, periodickou tabulku prvků, anatomii člověka nebo ukázku deskriptivní geometrie a pomocí pera provést popis jednoInteraktivní tabule eBeam edgetlivch části a celou přednášku pak uložit jako prezentaci pro další výuku a sdílení s kolegy.



Přínos pro firmy a profesionální konference
Interaktivní tabule eBeam Projection má i pro firemní klienty podobný přínos jako pro školy, časté využití je zejména při firemních prezentacích svým zákazníkům, při poradách a interních školících centrech.
Consulta eBeam Projection je nejen elektronické tabule pro prezentaci, výuku nebo školení, ale především multimediální systém s podporou vzáleného přístupu k právě probíhajícím přednáškám. eBeam Projection lze využít jako nástroj pro prezentaci nebo výuku bez nutnosti přímé přítomnosti všech účastníků. Pomocí internetu mohou jednotliví účastníci sledovat právě probízající přednášku bez omezení vzdálenosti a vpřípadě, že vlastní EBeam, mohou do přednášky i aktivně zasahovat.




Přehled našich řešení:


Interaktivní tabule eBeam Projection
- zahrnuje interaktivní pero, snímač, software

- připojení k PC přes USBInteraktivní tabule eBeam Projection


Interaktivní tabule eBeam Projection BT
- zahrnuje interaktivní pero, snímač, software
- bezdrátové připojení k PC přes BlueTooth



Interaktivní tabule eBeam Edge
- zahrnuje interaktivní pero, snímač, software
- bezdrátové připojení k PC přes BlueTooth
- oproti eBeam Projection ergonomičtější interakt. pero, doplňky v softwaru



Interaktivní tabule Consulta®eBoard 2 (SET)
- zahrnuje Interaktivní pero, snímač, software
- zahrnuje navíc bílou keramickou popisovací tabuli, rozměr 180x120 cm
- připojení k PC přes USB



Interaktivní tabule Consulta®eBoard BT (SET)
- zahrnuje Interaktivní pero, snímač, software
- zahrnuje navíc bílou keramickou popisovací tabuli, rozměr 180x120 cm
- bezdrátové připojení k PC přes BlueTooth



Interaktivní tabule Consulta®eBoard 3Kit (SET)
- zahrnuje Interaktivní pero, snímač, software
- zahrnuje navíc bílou keramickou popisovací tabuli, rozměr 300x120 cm
- připojení k PC přes USB nebo volitelně přes BlueTooth



K produktům, které již v setu neobsahují prezentační tabuli pro, můžete objednat v naší nabídce prezentační tabuli samostatně dle vyhovujícího rozměru.



 



 


CPSystem a.s., Družstevní ochoz 1717/5a, 140 00 P-4, Tel 220873440, e-mail: obchod@cpsys.cz.
Kopírky | Multifunkční tiskárny |