NÁKUPNÍ KOŠÍK


CieAura vědecké studie 


Vnitřní vibrace mohou být modifikovány vnějším zdrojem:

Jsou mnohé příklady vnějších frekvencí a elektromagnetických polí, které ovlivňují funkce těla; například byla prokázána korelace mezi zvýšeným výskytem srdeční příhody a periodami silnější sluneční aktivity.


H.Froelich řekl, že živý organismus musí vytvářet koherentní oscilace s ideální nebo resonantní frekvencí. Ovlivněním a vyvážením vibračních okruhů můžeme přímo ovlivnit obranný systém těla. Jak bylo ostatně již prokázáno dříve, když Siskin a Walker v roce 1995 předvedli, že prostřednictvím magnetických polí specifických frekvencí dosáhli zlepšení kapilárních formací, snížení odumírání a otoků, jakož i snížení bolestivosti.



Russik a Schwartz experimentovali s jevem entrainmentu v roce 1994, aby se přesvědčili zda vibrace jedné osoby mohou ovlivnit jinou osobu:

- Umístili 2 testované subjekty do jedné místnosti tváří k sobě a se zavřenýma očima; během času zjistili, že srdeční a mozkové rytmy těchto dvou subjektů se synchronizovali; nicméně efekt byl silnější, pokud se propojila elektrická pole subjektů testu. Jednoduše tak, že se oba drželi opačné strany jednoho drátu.

- Nesčetněkrát tedy již bylo prokázáno, že signály zevnitř těla mohou být modifikovány vnějším zdrojem.
Naše holografické čipy jsou složené z vnitřních energií, které ovlivňují energetické pole těla, aby bylo dosaženo potřebných výsledků.

- Jejich složení obsahuje 5 až 250 různých energií; to zajišťuje optimalizaci přirozeného energetického nastavení těla. Metoda zjištění a zachycení těchto energií do čipu, jakož i složení těchto energií je chráněnou informací a byla již spolu s výbavou a prezentací čipu patentována.

- Při umístění čipu blízko těla (3 centimetry a méně) je čip aktivován elektromagnetickým jeho polem.

- Tento proces je podobný reakci piána a ladičky. Pokud zapnete ladičku, struny piana stejné frekvence vibrují a rezonují spolu s ladičkou – ale to se stane pouze tehdy, pokud struna přesně odpovídá frekvenci ladičky.

- Když je čip aktivován, jeho signály ovlivňují přirozenou energii těla tak, aby bylo dosaženo požadovaných výsledků.

- Naše čipy přivádějí tělo do optimální harmonie pro dosažení požadovaného efektu, Úlevy od bolesti, Klidného spánku, Energetického posílení. Čipy můžeme označit jako novou vědu, nepronikají kůží a nic škodlivého tedy jejich prostřednictvím neproniká do těla.


Tajemství výroby a účinnosti holografických čipů je chráněným vlastnictvím naší společnosti. Roky výzkumu a vývoje přinesly tento výjimečný produkt, který funguje.
V roce 1977 studoval J.Hyvarinen elektrický odpor lidské kůže a zjistil, že body s nejnižším odporem jsou shodné s akupunkturními body.´
Po dlouhém testování byly nalezeny optimální body pro umístění čipu v závislosti na jeho druhu a určení. Tradiční akupunkturní body prokazovaly nejlepší vlastnosti pro umístění našeho receptu.


CPSystem a.s., Družstevní ochoz 1717/5a, 140 00 P-4, Tel 220873440, e-mail: obchod@cpsys.cz.
Kopírky | Multifunkční tiskárny |