NÁKUPNÍ KOŠÍK


CieAura - často kladené otázky 


 9. Jak mohu poznat, že mé čipy již nebyly aktivovány elektromagnetickým polem během procesu zaslání a jsou stále aktivní?
Elektromagnetické pole není příčinou aktivace čipů – CieAura čipy, pokud jsou přiloženy na těle, neutralizují efekty elektromagnetických polí nepříznivých pro tělo prostřednictvím posílení přirozeného imunitního systému těla. Jen elektromagnetické pole lidského těla může aktivovat čipy. Mikrovlnné trouby, budíky, bezdrátové telefony, atp. nemohou vibrace čipů vyčerpávat. Aktivace čipů nespouští odpočítávání životnosti čipu – čip se vyčerpá pouze stálým vystavením působení energetického pole těla.
Elektromagnetické pole těla se liší od běžně měřených elektromagnetických polí. Tělo vyzařuje soubor vnitřních energií (ty se neměří stejným způsobem jako běžné elektromagnetické pole), které rezonují s energiemi obsaženými v čipech připravených k uvolnění.
 
10. Bylo mi řečeno, že blízko magnetu se čipy deaktivují, je to pravda?
Pouze významné vystavení silnému magnetickému poli může ovlivnit funkci čipů. Nenechávejte čipy v blízkosti magnetu. 

11. Co se stane v zimě, když jsou čipy přepravovány na velmi chladném místě, nebo naopak v létě v extrémních teplotách? Mohou být poškozené?
Nikoli. Teplota nijak negativně neovlivňuje funkci čipů.
 
12. Byly již CieAura čipy klinicky testovány?
Jsme v procesu testování, probíhají studie placebo efektů a klinické testy budou k dispozici v nejbližší době. Nicméně nyní ještě nejsou klinické testy CieAura čipů k dispozici. Čipy byly dosud testovány na ne-klinických lidských aplikacích s velmi slibnými výsledky. Čipy CieAura fungovaly v těchto studiích průměrně na 95% lidí, kteří je používali.

13. Mohu nosit různé čipy zároveň?
Ano, neovlivňují se navzájem a v některých případech to dokonce pomůže.
 
14. Doporučují lékaři čipy CieAura?
Lékařská rada, se kterou spolupracujeme užívá a doporučuje k užití Holografické čipy CieAura. Nicméně pokud trpíte jakoukoli poruchou, která způsobuje zdravotní problémy, konzultujte prosím použící CieAura čipů se svým lékařem.
 
15. Existují nějaké postranní efekty při použití čipů?
Ne; čipy CieAura nepřináší do těla žádné nové látky. Neobsahují chemické látky ani nevytváří žádnou další nadstavbu, kterou by tělo již samo neobsahovalo. Čipy CieAura ovlivňují existující energie tak, aby byly vyladěny na pro tělo nejprospěšnější - přirozenou úroveň. Ovlivňují navíc pouze ty energie, které korespondují s vnitřním nastavením jednotlivých čipů. Jednoduchým způsob, jak tento princip pochopit je přirovnání k piánu. Pokud lehce stisknete a přidržíte klávesy na horním registru piána /bez použití tlumení/ a potom rozezníte klávesu spodního registru, některé ze strun horního registru začnou rezonovat… ale pouze takové, které budou harmonické ke struně, kterou jste rozezněli. Ostatní struny zůstanou neovlivněné a žádná vibrace tedy nespustí jejich rezonanci.

16. Mohou se CieAura čipy používat na zvířata?
Ano, zvířecí akupunkturní body jsou však jiné, než ty lidské, takže budete muset umístění čipu na svém zvířeti zjistit sami experimentálně, abyste dosáhli požadovaných výsledků.  
 
17. Měl/a bych si čipy Čisté Energie sundávat na noc?
Je to určitě dobrý nápad, ale není zároveň zcela nezbytné. Rozhodně nenaruší váš spánek. Pokud vám to bude vyhovovat, klidně je nechte na místě a užívejte zároveň spolu s čipem Klidného Odpočinku. Protože působí na různé úrovni, neovlivní se navzájem.

18. Měl/a bych si čipy sundávat ve sprše?
Nemusíte; sprcha neovlivní čipy CieAura a mohou běžně zůstat na místě, kde je máte i během sprchy. Pokud by snad došlo k jejich uvolnění během sprchování, přikládáme do každého měsíčního balení 3 čipy navíc.

19. Mohu nosit více než jeden čip Úlevy od bolesti na bolestivém místě?
Nejlepší způsob použití čipů Úlevy od Bolesti je přiložit je přímo na místo, kde bolest pociťujete. Pokud během přibližně 5 minut není bolest výrazně menší nebo dokonce zcela neustoupí, použijte ještě jeden čip přímo na protilehlou stranu místa bolesti. Například pokud je vaším bolestivým místem vršek zápěstí, druhý čip by měl být umístěn na spodní stranu stejného zápěstí. Bude to, jako byste měli přímou linku, nebo šíp přímo skrze oblast problémů – vedoucí od jednoho čipu k druhému. Pokud ani takto umístěné čipy během 5-10 minut nevedou k uvolnění bolesti, přidávání dalších čipů by nemělo valný význam. V některých případech, kdy je zasažena bolestí větší oblast, například oblast křížová je možné použít 3-4 čipy, aby byl efekt výraznější. Nicméně na nohou bude použití třetího čipu nežádoucí, protože sníží efektivitu prvních dvou čipů. Ve většině případů postačí použití nejvýše dvou čipů úlevy bolesti, je třeba vzít pouze v potaz, že každé tělo je osobité.

20. Pokud si vezmu více než jeden čip Čisté Energie, budu mít ještě více energie?
Profesionální atleti mohou používat až tři čipy Čisté Energie do jedné hry. To však není nezbytné pro většinu další populace. Jeden čip poskytne více než dostatečný stimul k pomoci téměř každému jednotlivci k tomu, aby měl pocit dostatečné energie a jasné mysli na rozdávání.  
 
21. Proč používat hologram? Co je to hologram?
Hologram je dvou nebo tří-dimensionální fotografie vytvořené za pomocí laseru.
K vytvoření hologramu je zapotřebí nejprve objekt, který má být vyfocen ponořit do světla vytvořeného laserovým paprskem. Následně je druhý laserový paprsek odražen od obrazu prvního a výsledné prolnutí (oblast, ve které oba lasery znovu spojí) je zachyceno na filmovém podkladu. Když je film vyvolán, vypadá jako nepřehledná změť světlých a tmavých linií. Hned po osvětlení filmu laserovým paprskem však dojde k projekci tří-dimenzionální podoby původního objektu.
Hologram disponuje výjimečnou kapacitou jako informační uložiště. Pouhou změnou úhlu, ve kterém dva zmíněné lasery dopadnou na fotografický film je možné zachycení mnoha různých objektů na stejný povrch filmu. Bylo demonstrováno, že jeden čtvereční centimetr filmu dokáže pojmout až 10 miliard bitů informace.
Jsme přesvědčení, že hologram je budoucností ukládání dat.
 
22. Co když dostanu „špatnou sadu“ čipů?
Ke „Špatné sadě“ čipů se nemůžete dostat; vezmeme-li v úvahu metody použité při výrobě čipů, je v zásadě nemožné vytvořit „špatnou sadu“.
Mimo to existují výjimečně propracované systémy kontroly kvality a vyvážení čipů.

23. Někdy dám čipy někomu a zdá se, že na něj nepůsobí, proč to tak je a co mám v takovém případě říci?
Většina lidí pocítí důsledky působení čipu během několika minut, nejdéle do hodiny u čipu Úlevy od Bolesti. U čipu Čisté Energie se účinnost projeví do 12 hodin a
účinky čipu Klidného Spánku se projeví často až po první noci) nicméně někteří lidé, často takoví, kteří nejsou „v kontaktu“ se svým tělem (ti kteří se pravidelně nepohybují a jejichž dieta je narušená) se dočkají výsledků až za delší dobu. Vždy se přesvědčte, že osoba, která čip používá správný pitný režim. Dehydratace negativně ovlivňuje působení čipů, stejně jako tělo samotné. U Čisté Energie se někdy účinky projeví dokonce až po 5 dnech. Energetická harmonie je věc natolik jemná, že lidé někdy prostě nemají při použití čipu žádný „pocit“ dokud nenosí čipy po dobu jednoho týdne a pak je najednou nesundají. Pak často říkají „Nevím proč, ale dnes se cítím unavenější než dřív.“ Pak si najednou uvědomí, že ten den prostě jen nepoužili čip Čisté Energie.
Pro čip Klidného Spánku trvá někdy i pět nocí po sobě, než se účinky čipu naplno projeví. Někteří lidé jsou nastavení tak, že spí velmi povrchovým spánkem a jejich mysl není naprosto připravená vstoupit do stavu hluboké relaxace. Jakmile čipy začnou naplno ovlivňovat spánek, jejich nositel prožije velmi živé snění (v REM fázi) a začne se probouzet čerstvý a připravený na další den. Znovu i zde je velmi důležitým faktorem důsledné zavodňování organismu pro zvýšení efektivity a rychlejší reakci těla na čipy.

24. Co je myšleno správným pitným režimem?
Voda…potřebné množství vody se různí na základě velikosti těla člověka; 8 sklenic vody bývá běžným doporučením (nejméně 2-2,5 litru vody denně). Nápoje obsahující kofein (káva, mnoho čajů, sycené sladké nápoje, atd.) a alkohol naopak tělo dehydrují.
 
25. Je v pořádku nechat čipy projít rentgenovou kontrolou na letišti?
Ano…rentgenový přístroj čipy nijak neovlivní. CieAura není žádnou formou léku. Naše produkty neléčí, nenapravují, nezlepšují, nediagnostikují ani nepředcházení jakýmkoli nemocem nebo poruchám.


CPSystem a.s., Družstevní ochoz 1717/5a, 140 00 P-4, Tel 220873440, e-mail: obchod@cpsys.cz.
Kopírky | Multifunkční tiskárny |